فلفل قرمز گیاهی است از سرده فلفل که در آب و هوای گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند. میوه این گیاه به صورت خام، خشک، پخته شده و یا در قالب چاشنی مصرف میشود.
فلفل قرمز به خاطر طعم تندی که دارد، یکی از پرطرفدارترین ادویه ها است. این گیاه عمدتا به عنوان ادویه و یا جزئی از مواد تشکیل دهنده غذاها و حتی سس استفاده می شود.
خواص فلفل قرمز
فلفل قرمز غنی از ویتامین C و B6 است.
این ادویه، درد انواع میگرن، سردرد و دردهای مفصلی را آرام میکند.
این ادویه حاوی آهن و اکسیژن است که جریان خون را افزایش می دهد. این امر احتمال بروز بیماری هایی مانند آلزایمر و زوال عقل را کاهش می دهد.
فلفل قرمز خطر ابتلا به سطوح بالای انسولین خون را که یکی از علائم رایج دیابت نوع 2 است، کاهش می دهد.
این ادویه به دلیل داشتن مس و آهن به تشکیل سلول های خونی جدید کمک می کند.
ویتامین C موجود در این گیاه کلاژن، که یک پروتئین کلیدی در سلامت مو و پوست است را ایجاد و حفظ می کند.
این ادویه در بالا بردن سوخت و ساز بدن مفید است و حتی جلوی گرسنگی را می گیرد.
ترکیبات زیست فعال موجود در این گیاه برای بدن مفید است چرا که سرشار از آنتی اکسیدان می باشد. این ادویه تاثیر زیادی بر روی بافت پروتئینی بدن دارد و باعث می شود تا بافت بدن در مقابل عوامل مخرب و بیماری زا در امان باشد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.